Foto: Publicitātes attēls
Biroju centrs "Skanstes City" infrastruktūras un klientu mobilitātes uzlabošanā investēs 1,7 miljonus eiro, aģentūrai LETA pavēstīja "Skanstes City" pārvaldītāja "SG Capital" pārstāvji.

Blakus "Skanstes City" Laktas ielā plānots izveidot jaunu auto stāvlaukumu 16 000 kvadrātmetru platībā, kurā paredzēti 450 automašīnu novietņu. Auto stāvlaukuma teritorijā tiks veikta apzaļumošana, tostarp iestādīti krūmu stādi, izveidots celiņš gājējiem līdz biroja centram, kā arī ierīkots energoefektīvs apgaismojums.

"SG Capital" partneris un valdes priekšsēdētājs Harijs Švarcs informē, ka "Skanstes City" nodrošinās Rīgā lielāko biroju centra auto stāvlaukumu. Proti, "Skanstes City" patlaban jau piedāvā vairāk nekā 1000 automašīnu novietņu. Pabeidzot jaunā stāvlaukuma izbūvi Laktas ielā, biroju centra nomniekiem būs pieejams auto stāvlaukums ar 1500 auto novietnēm.

Auto stāvlaukums tiks izveidots pakāpeniski līdz 2024. gadam. Šobrīd ir nodots ekspluatācijā labiekārtots un apzaļumots stāvlaukums ar 50 auto novietnēm, līdz nākama gada vidum plānots paplašināt teritoriju līdz 250 auto novietnēm, bet tuvāko divu gadu laikā - līdz 450 vietām kopumā. Nākamgad auto stāvlaukumā plānots arī uzstādīt elektrisko automašīnu uzlādes stacijas.

Švarcs norāda, ka "Skanstes City" ir straujāk augošā darījuma apkaime Rīgā, tostarp šoruden atvērts konferenču centrs 240 kvadrātmetru platībā, piedāvājot trīs dažāda izmēra zāles pasākumiem no 10 līdz 45 cilvēkiem, kā arī divas darba telpas telefonsarunām un mazākām sanāksmēm. Lai uzlabotu "Skanstes City" velo infrastruktūru, biroju centrā nule kā ir ierīkotas ģērbtuves un dušas darbiniekiem, kuri uz darbu dodas ar velosipēdu.

"Skanstes City" šobrīd ir viens no lielākajiem biroju kompleksiem Rīgā. Tas ietver astoņas ēkas Skanstes un Duntes ielā teju 50 000 kvadrātmetru platībā, kur telpas nomā vairāk nekā 60 Latvijas un ārvalstu uzņēmumu. "Skanstes City" pārvalda "SG Capital".

"SG Capital" ir Baltijas komerciālā nekustamā īpašuma ieguldījumu pārvaldnieks ar uzsvaru uz investīciju ilgtspēju. "SG Capital" dibināts 2016.gadā, tā klienti ir institucionālie ieguldītāji Baltijas reģionā. "SG Capital" partneri ir Švarcs un Pēteris Grieze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!