Foto: F64
Ekspremjeram Andrim Šķēlem piederošā kompānija "TA sabiedrība" nodibinājusi meitasuzņēmumu "Tango parking", liecina datubāzes "Lursoft" informācija.

Jaundibinātās kompānijas pamatkapitāls ir 2000 latu, un tās vienīgā īpašniece ir "TA sabiedrība", kuras vienīgais īpašnieks savukārt ir Šķēle.

"Tango parking" vienīgais valdes loceklis ir Edgars Šķenderis. Komercreģistrā "Tango parking" iegrāmatota trešdien.

"TA sabiedrība" ir vienīgā īpašniece arī kompānijām "Hotel Tango" un "TA projekts", kas savukārt ir multifunkcionālā centra Rīgā, kvartālā starp Dzirnavu, Tērbatas un Blaumaņa ielu, kas iepriekš bija zināms kā "Tango projekts", būvniecības pasūtītājs.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka izsolē 2009.gada aprīlī tika pārdoti visi uzņēmuma "Tango projekts", kas iepriekš pastarpināti piederēja advokātam Jānim Lozem, nekustamie īpašumi Tērbatas, Dzirnavu un Blaumaņa ielā, Rīgā, kur kompānija bija iecerējusi kvartāla rekonstrukciju. Īpašumus iegādājās kompānija "TA projekts".

"Tango projekts" plānoja kvartālā starp Tērbatas, K.Barona, Blaumaņa un Dzirnavu ielu izveidot pieczvaigžņu viesnīcu, dzīvojamās mājas, birojus, restorānus un kafejnīcas, nelielus veikalus, veselības, sporta un skaistumkopšanas centrus, trīs apzaļumotus iekšējos pagalmus. Kopējās investīcijas projekta realizācijā bija plānotas vairāk nekā 60 miljonu latu apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!