Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē slēpošanas kalnos apmeklētāju skaits bijis lielāks, nekā iepriekš gaidīts, apstiprina "Žagarkalna" un "Ozolkalna" pārstāvji.

"Žagarkalna" pārstāvis Vadims Kameņevs informē, ka nedēļas nogales brīvdienās kalnu apmeklējuši aptuveni 700 līdz 800 atpūtnieku. "Kādā brīdī veidojās arī neilgas rindas. Taču kopumā ar šādu apmeklējumu esam apmierināti. Rīt plānojam atvērt "Žagarkalna" galveno trasi."

Arī "Ozolkalna" pārstāve Līga Rokpelne apliecināja, ka apmeklētāju skaits ir pārsniedzis iepriekš cerēto.

"Aizvadītajā nedēļas nogalē strādājām vien svētdien, taču, neskatoties uz to, apmeklētāju skaits bija lielāks par cerēto. Varēja just, ka aktīvās atpūtas cienītāji bija nocietušies, jo daži bija ieradušies kalnā vēl pirms kalna darba sākšanas plkst.12," stāsta Rokpelne.

Kā ziņots, iepriekš vairāki slēpošanas kalni savās mājaslapās un sociālajos tīklos bija paziņojuši par gatavību atklāt sezonu, atverot pirmās trases.

Tāpat ziņots, ka šī gada marta sākumā lielākā daļa Latvijas kalnu slēpošanas trašu plānoja noslēgt kalnu slēpošanas sezonu ar zaudējumiem un prognozēja, - ja nākamā ziema būs tikpat silta, kalni būs jāslēdz pavisam vai arī nopietni jādomā, ko darīt tālāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!