Foto: LETA
Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš ir neizpratnē par viņam piemēroto sodu saistībā ar tiesas sprieduma nepildīšanu par ierobežoto piekļuvi taksometru stāvēšanas joslai lidostas "Rīga" teritorijā.

Ozoliņš norādīja, ka vēl nav saņēmis oficiālu spriedumu, tāpēc konkrētus komentārus varēs sniegt pēc iepazīšanas ar to. Vienlaikus viņš pauda neizpratni, kā viņam var tikt piemērots sods lietā, kurā viņš nav bijis dalībnieks un attiecīgi nav bijušas iespējas paust savu viedokli, turklāt spriedumu nav iespējams pārsūdzēt.

Tāpat ministrijas valsts sekretāram nebija saprotams, kāpēc nav vērtēta uzņēmuma uzraugošās institūcijas - padomes - loma šajā jautājumā.

Laikraksts "Latvijas Avīze" pirmdien vēstīja, ka SM valsts sekretāram Ozoliņam, kā arī lidostas "Rīga" četriem valdes locekļiem piespriestas soda naudas 300 eiro apmērā par tiesas sprieduma nepildīšanu saistībā ar ierobežoto piekļuvi taksometru stāvēšanas joslai lidostas teritorijā.

Lai arī Ozoliņš ir SM administratīvais vadītājs, viņš nav lidostas "Rīga" kapitāldaļu turētājs. Šīs funkcijas deleģētas ministrijas valsts sekretāra vietniecei Džineta Innusai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!