Foto: DELFI

Somijas mediju koncerns "Alma Media" ceturtdien ir parakstījis līgumu par Baltijas interneta personāla atlases uzņēmuma "CV-Online" iegādi, informē "CV-Online Latvia" biznesa attīstības vadītājs Aivis Brodiņš.

"CV-Online" iekļausies "Alma Media Marketplaces" biznesa virzienā, kurā ietilst arī "Monster.fi", kas pārstāv globālo interneta personāla atlases tirgus līderi "Monster", informē Brodiņš.

Darījuma partneri skaidro, ka, iegādājoties "CV-Online", "Alma Media" turpina realizēt savu stratēģiju, kuras ietvaros koncerns saredz izaugsmi digitālajos medijos un starptautiskajā tirgū. 2012.gada janvārī "Alma Media" iegādājās arī uzņēmumu "LMC s.r.o.", kam pieder vadošie interneta personāla atlases resursi Čehijā. No Latvijas uzņēmumiem koncernā iekļaujas ziņu aģentūra BNS un nekustamā īpašuma portāls "City24.lv".

"CV-Online ir lielisks papildinājums mūsu personāla atlases risinājumu portfelim, un tagad mūsu līderpozīcijas Somijā (Monster.fi) un Čehijā (Jobs.cz) tiek stiprinātas ar līderpozīciju Baltijas valstīs," saka "Alma Media" viceprezidents, "Marketplaces" vadītājs Raimo Makila.

"Uzņēmuma pārdošana stratēģiskajam investoram ir likumsakarīgs solis, no kura ieguvēji būs gan "CV-Online", gan arī visi darba tirgus dalībnieki," uzskata Brodiņš, norādot, ka turpmāk mums būs lieliska iespēja izmantot labāko starptautisko pieredzi, kas palīdzēs mums pilnveidot savu piedāvājumu gan darba meklētājiem, gan darba devējiem, kā arī stiprināt tirgus līdera pozīcijas".

"CV-Online" 2011. gadu noslēdzis ar vairāk nekā 2 miljonu eiro (1,4 miljoni latu) apgrozījumu, kas audzis par vairāk nekā 50% salīdzinājumā ar 2010. gadu. "CV-Online Latvia" veido lielāko apgrozījumu "CV-Online" Baltijas valstu interneta personāla atlases kompāniju vidū, sasniedzot vairāk nekā 40% no kopējā apgrozījuma.

"Alma Media" ir starptautisks mediju koncerns, kurš pārstāvēts Somijā un citās Eiropas valstīs, nodarbinot aptuveni 2800 darbinieku. "Alma Media" akcijas tiek kotētas Helsinku biržā. Mediju koncerna apgrozījums 2010. gadā bija 311,4 miljoni eiro (218 miljoni latu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!