Foto: Publicitātes attēli

Spāru svētkus nosvinējis “Ulmaņa parks II”, kura vērtība sasniedz 21 miljonu eiro. Būvniecības stadijā ir rezervēti 70% no kopējās pieejamās platības.

Tā nomnieku vidū ir Latvijas tehnoloģiju uzņēmumiem "Lightspace Technologies" un būvtehnikas nomas uzņēmums "Ramirent".

Tas ir ceturtais uzņēmuma ''Piche'' attīstītais biznesa parks, kas atrodas lidostas "Rīga" tuvumā un piedāvā nomāt lielas noliktavu un biroju telpas. "Ulmaņa Parks II" atrodas blakus "Lidostas Parks", kas savu darbu sāka 2018. gadā, "Green Park", kas nomniekiem tika piedāvāts divus gadus vēlāk, un "Ulmaņa Parks I", kas darbību sāka 2017. gadā.

Sarežģītā situācija netraucē uzņēmumiem augt. Tie meklē iespējas paplašināt gan savas biroja, gan noliktavas telpas, komentē uzņēmuma ''Piche'' vadītājs Pēteris Senkāns.

Tas pirmo kārtu plāno ekspluatācijā nodot jūlija vidū. Šis objekts turpinās nostiprināt Mārupi kā vienu no nozīmīgākajām biznesa apkārtnēm Latvijā. Uzņēmums plāno šeit attīstīt vēl vismaz 100 tūkst. m² industriālās platības, atklāj Senkāns.

"Ulmaņa parks II" kopējā platība ir 21 tūkst. kvadrātmetru, tostarp 19 tūkst. kvadrātmetru ir noliktavas platības, bet 2000 kvadrātmetru ir atvēlēti birojiem. Būvniecības procesā ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas, īpaši domājot par darbinieku ērtību.

Jau zināms, ka "Ulmaņa Parks II" nomnieks būs Latvijas tehnoloģiju uzņēmumiem "Lightspace Technologies", kurš ir izstrādājis papildinātās realitātes brilles, kas spēj attēlu parādīt patiesās 3D koordinātēs, nodrošinot tā dziļumu. "Ulmaņa parks II" teritorijā "Lightspace Technologies" izvietos visus procesus, kas nodrošina produkta izstrādes ciklu.

Cits uzņēmums, kas nomās telpas "Ulmaņa Parks II", ir "Ramirent". Tas vēlas paplašināt savu nomas punktu tīklu un izvēlējies jauno nomas punktu atvērt lidostas "Rīga" tuvumā. Turklāt apkārtnē tiks vai jau tiek realizēti nozīmīgi būvniecības projekti, atzīst "Ramirent" nomas direktors Raimonds Henks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!