Foto: Publicitātes foto

Pašmāju kosmētikas ražotājs "Stenders" pielāgojas situācijai un cīņai pret Covid-19 un ir uzsācis īpašu roku dezinfekcijas līdzekļu ražošanu. Šobrīd saražotie dezinfekcijas līdzekļi tiks pilnībā nodoti labdarībai, taču drīzumā būs pieejami arī tirdzniecībā internetā un veikalos, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

"Stenders" dezinfekcijas līdzekļiem ir pievienotas dabiskas ēteriskās eļļas, kas roku dezinfekciju padarīs ne tikai efektīvu, bet arī aromātisku un ādai draudzīgu.

"Jau iepriekš esam vairākkārt uzsvēruši, ka šobrīd īpaši svarīgi parūpēties par cilvēkiem, kas klasificējas kā paaugstināta riska grupa. Tādēļ vēl pirms jauno dezinfekcijas līdzekļu nonākšanas veikalu plauktos nogādājam saražoto produkciju sociālās aprūpes iestādēm, lai atvieglotu to ikdienas darbu un mazinātu riskus, ar ko ikdienā saskaras to klienti," norādīja uzņēmuma mārketinga direktore Kristīne Grapmane.

Sociālās aprūpes iestādēs, saslimstot vienai personai, vīruss neticamā ātrumā var izplatīties arī pārējo vidū, tādēļ pastiprināti drošības pasākumi ir īpaši svarīgi, un rūpīga roku mazgāšana un dezinfekcija ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā izvairīties no inficēšanās.

"Stenders" jau aprīļa sākumā Valsts sociālās aprūpes centram "Rīga" dāvināja 150 kilogramus ziepju, un nu saražoti un piegādāti arī 4000 roku dezinfekcijas līdzekļu 250 mililitru iepakojumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!