Foto: Publicitātes attēli

No šodienas, 28. jūnija, "Stockmann" pārtikas produktus būs iespējams iegādāties divos jaunizveidotos "Stockmann Delikatess Express" veikalos universālveikala 1. un 2. stāvā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Līdzšinējās "Delikatess" nodaļas telpas tiks rekonstruētas, un klientiem jaunā veidolā savas durvis vērs šī gada septembrī.

"Stockmann Delikatess Express" 1. stāvā klientiem būs iespējams iegādāties piena, gaļas un zivju produktus, augļus un dārzeņus, kulināriju, kā arī maizi un smalkmaizītes, savukārt 2. stāvā būs pieejami alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni, bakaleja un pieprasītākie sadzīves ķīmijas produkti.

"Delikatess" nodaļas renovācijas laikā līdz septembrim klientiem klātienē nebūs iespējams iegādāties tādus produktus kā bērnu un dzīvnieku pārtiku, karstos, līdzi ņemamos ēdienus, kā arī citus atsevišķus produktus.

""Delikatess" nodaļas attīstības projekts ir viena no mūsu piecgades biznesa plāna sastāvdaļām, ko uzsākām īstenot jau pērn," teic universālveikala "Stockmann" direktore Dace Goldmane.

Plānots, ka renovētajā nodaļā līdztekus vizuālām pārvērtībām, kas iekļauj jaunas ēdināšanas zonas izveidi un tematiski noformētas produktu nodaļas, tiks ieviesti arī jauni, dabai draudzīgi risinājumi. Īpašs uzsvars tiks piešķirts galveno pārtikas kategoriju – beķerejas, gatavo ēdienu (gan līdzņemšanai, gan ēšanai uz vietas) un augļu un dārzeņu paplašināšanai.

2400 m2 plašās "Delikatess" nodaļas renovācijas darbi paredz gan nodaļas vizuālā tēla izmaiņas, gan jaunus risinājumus. Nodaļas renovācijas projekta īstenošana uzticēta Latvijas arhitektiem Lienei Griezītei un Robertam Valdmanim, kuri ietvers "Stockmann" vērtības mūsdienīgā skandināviskā un latviskā dizaina savienojumā, iedvesmu gūstot arī no 19. gadsimta Rīgas. Renovācijas projektā "Stockmann grupa" ieguldīs 2,5 miljonus eiro.

"Stockmann" "Delikatess" nodaļa strādā kopš 2003. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!