Foto: Publicitātes attēli

Universālveikals "Stockmann" maija vidū paredzējis sākt pirmos "Delikatess" nodaļas renovācijas darbus, kuras pārveidē "Stockmann grupa" ieguldīs 2,5 miljonus eiro.

2400 m2 plašās “Delikatess” nodaļas renovācijas darbi paredz nodaļas vizuālā tēla izmaiņas. Projekta īstenošana uzticēta Latvijas arhitektiem Lienei Griezītei un Robertam Valdmanim. Nodaļa jaunajā veidolā būs pieejama jau no rudens.

Līdztekus ir plānots ieviest jaunus dabai draudzīgus risinājumus, papildināt sortimentu, kā arī paplašināsim pašmāju ražotāju produktu klāstu. “Ar ieguldījumu “Delikatess” nodaļas attīstībā turpinām realizēt piecgades biznesa plānu, ko sākām īstenot jau pērn,” informē universālveikala “Stockmann” direktore Dace Goldmane.

“Stockmann” specializācija ir modes, skaistumkopšanas, mājas un pārtikas produktu tirdzniecība. “Stockmann” ir 8 universālveikali Somijā un Baltijas valstīs, kā arī tiešsaistes veikals stockmann.com.
Pēc grupas mājaslapā atrodamās informācijas, 2020. gadā tās ieņēmumi samazinājušies un bija 790,7 milj. eiro, kamēr 2019. gadā tie bijuši 960,4 milj. eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!