Foto: Publicitātes foto

SIA "Storent" apgrozījums 2020. gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, samazinājies par 15,67%, sarūkot līdz 18,2 miljoniem eiro. Pretstatā 3,46 miljonu eiro lielajai peļņai aizpērn, 2020. gadā uzņēmums strādājis ar 289,17 tūkstošu eiro zaudējumiem. Iepriekš ar zaudējumiem uzņēmums strādājis 2016. gadā, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Pagājušais gads "Storent" bijis pielāgošanās gads, jo darbību nācies pielāgot Covid-19 ietekmei, kas veiksmīgi izdarīts, attīstot tiešsaistes pasūtījumu platformu. Uzņēmuma ieņēmumi pārskata gadā palielinājās par 14%, nomas pakalpojumu apgrozījumus samazinājās par 22%.

"Storent" sagaida, ka šogad turpināsies ES fondu līdzekļu apgūšana un "Rail Baltica" projekta realizācija, līdz ar to atgriezīsies stabilitāte būvniecības apjomu realizācijā, kā arī pozitīvu ietekmi uz nekustamā īpašuma tirgu un dzīvojamā sektora būvniecību sniegs pieejamā banku finansēšanas politika.

2020. gadā "Storent" turpināja piedāvāt savus pakalpojumus 12 nomas punktos visā Latvijā. Pagājušajā gadā uzņēmums ar darba vietām nodrošinājis 85 darbiniekus.

Šā gada maijā "Storent" saņēmis 100 tūkstošu eiro lielu atbalstu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!