Foto: LETA

Līdzšinējais AS "Swedbank" komunikāciju vadītājs Latvijā Ivars Svilāns pārceļas uz uzņēmumu "Maxima Latvija", kļūstot par uzņēmuma korporatīvo attiecību vadītāju un pārmaiņu vadības grupas locekli, raksta portāls "Pietiek.com".

"Tas ir visizaicinošākais amats industrijā, kāds šobrīd ir, bet tas amats precīzi ir - "Maxima Latvija" korporatīvo attiecību vadītājs, pārmaiņu vadības grupas loceklis. Tas nav nekāds noslēpums, ka viņi no gada sākuma diezgan mērķtiecīgi pārtaisa visu organizāciju. Pēc tā visa, kas viņiem notika, vadības līmenī ir skaidrs, ka kaut kas nav īsti kārtībā un ir jāmaina ne tikai komunikācija, bet jāmaina ir pēc būtības tā organizācija un biznesa domāšanas veids. Palīdzēšu viņiem mainīties," portālam skaidrojis Svilāns.

Taujāts, kāpēc šāds lēmums pieņemts, viņš norāda, ka bankā strādā jau gandrīz deviņus gadus.

"Es domāju, ka varu ar to, ko es zinu, palīdzēt tai organizācijai mainīties, jo es pēdējos divus mēnešus pūlējos saņemt atbildes uz diviem jautājumiem – cik patiesa ir tā vēlme mainīties, un otrs ir korporatīvā kultūra," norāda Svilāns.

"Tas, kas man liekas pareizs, ir darbinieku slodžu mazināšana, algas fonda palielināšana, iekšējās korporatīvās vides mainīšana. Tie cilvēki, kas tur gāja iekšā, un ap to, - varētu izdoties. Pēc tā visa, kas ir noticis, kā saka, ir situācijas, kad zemāk vairs krist nevar. Un cilvēki to diezgan labi saprot, un ir attiecīgi un pakāpeniski jāiet un kaut kas jāmaina, lai ietu uz augšu," turpina Svilāns.

Viņš savu atalgojumu "Maxima" neatklaj, bet liek noprast, ka "piedāvājums bijis labāks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!