Foto: DELFI

Saistībā ar "Radio SWH" īpašnieku maiņu, nākamajā gadā plānots īstenot šīs radiostacijas un kinoteātru "Cinamon" sinerģija, pavēstīja "Radio SWH" līdzīpašnieks un valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

Viņš norādīja, ka, lai spriestu par nākamā gada stratēģiskajiem plāniem, nākamajā nedēļā plānota uzņēmuma jauno akcionāru sapulce, tomēr jau tagad ir skaidrs, ka tiks strādāts, lai radio un kinoteātri sadarbotos.

Īrijas mediju uzņēmums "Communicorp" pārdevis tam piederošās Latvijas radiostaciju īpašnieka "Radio SWH" akcijas. Tādējādi šobrīd "Radio SWH" īpašnieki ir Šipkēvics, raidstacijas komercdirektors Filips Rubenis un stratēģiskais investors - Igaunijas kompānija "Cinamon Holding".

"Jau šobrīd ir izveidojusies situācija, ka radio un kino var gan redzēt, gan dzirdēt. Šī abpusējā sadarbība ir jāturpina, ļaujot radio ieiet kinoteātros un otrādi," sacīja Šipkēvics. Viņš arī izteicās, ka "gan radio, gan kino var redzēt un dzirdēt tumsā".

Tāpat Šipkēvics prognozēja, ka radio un kino sadarbības rezultātā nākotnē varētu tikt attīstīta kinoteātru "Cinamon" darbība Latvijas teritorijā. Viņš arī pieļāva, ka tālākā nākotnē šāda kino un radio sadarbība varētu tikt izvērsta Baltijas mērogā. Savukārt radio mārketinga speciālistiem "tiks dota komanda izdomāt, kā panākt "Radio SWH" izrāvienu tirgū.

Šipkēvics apstiprināja, ka arī turpmāk viņš būs "Radio SWH" valdes priekšsēdētājs, bet Rubenis - padomes loceklis.

Summa, par kādu pārdotas radiostacijas akcijas, netiek atklāta. Vienlaikus Šipkēvics norādīja, ka akciju iegādei nav izmantoti kredītresursi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!