Foto: Pixabay
Pagājušā gada izskaņā līdzšinējai SIA "T2T" mainīts gan nosaukums, gan juridiskā adrese. Uzņēmuma nosaukums nomainīts uz "Helmes Latvia", savukārt juridiskā adrese pārcelta no Pērses ielas 8 uz Mūkusalas ielu 42D, Rīgā, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Šīs izmaiņas saistītas ar 2020. gada augustā noslēgto darījumu starp SIA "Tet" un starptautisko programmatūras uzņēmumu no Igaunijas "Helmes" par "T2T" pārdošanu.

"Helmes" ir starptautisks programmatūras izstrādātājs ar aptuveni 800 darbiniekiem un 28 gadu pieredzi nozarē. Tā centrālais birojs atrodas Tallinā ar reģionālajiem birojiem arī Minskā, Brestā, Mumbajā, Sandjego un Ņujorkā. "Helmes" klientu portfelī ir vadošie telekomunikāciju operatori, bankas, apdrošināšanas uzņēmumi, loģistikas korporācijas, valdības iestādes utt., piemēram, "Telia Company", "Kühne+Nagel", "Solera", "ServiceChannel", Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija jeb OECD un citi.

SIA "Helmes Latvia" patiesais labuma guvējs ir Jāns Pillesārs (Jaan Pillesaar).

Kādreizējais SIA "T2T", tagad SIA "Helmes Latvia", 2019. gadā apgrozīja 6,47 miljonus eiro un gadu noslēdza ar 706,86 tūkstošu eiro lielu peļņu. Ar darba vietām uzņēmums nodarbināja nepilnu simtu strādājošo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!