Vides pakalpojumu uzņēmuma "Clean R" īpašnieks "TAK investīcijas" ir vienojies par SIA "Brīvais kalns" iegādi. Līdz ar darījumu "TAK investīcijas" kļūs par 50% īpašnieku ceļu būvniecības uzņēmumā SIA "Roadeks".

Darījuma mērķis ir kāpināt grupas uzņēmumu jaudu autoceļu ikdienas uzturēšanā un paplašināt uzņēmuma iespējas darbībai ceļu būves nozarē.

Atbilstoši LR Ministru kabineta noteikumiem paziņojums par vienošanos ir iesniegts izvērtēšanai Konkurences padomei, liecina šodien izplatītais paziņojums. Darījums tiks pabeigts pēc Konkurences padomes lēmuma atļaut to īstenot.

"Vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R" jau šobrīd nodrošina ielu un ceļu ikdienas uzturēšanas darbus Rīgā, Jūrmalā, Tukumā un citās Latvijas pašvaldībās, tādēļ mēs redzam iespējas savas pozīcijas šajā segmentā stiprināt," darījumu skaidro SIA "Clean R" valdes loceklis Guntars Levics.

SIA "Roadeks" valdes priekšsēdētājs Uldis Klaperis pauž: "Partnerība ar uzņēmumu, kas darbojas pilsētvides pakalpojumu jomā, ceļu būves uzņēmumam ļauj būtiski paplašināt savu pakalpojumu grozu un stiprināt finansiālo kapacitāti turpmākai izaugsmei."

"Clean R" nodarbina vairāk nekā 1 300 strādājošo. Klientiem tiek piedāvāti 40 pakalpojumi atkritumu apsaimniekošanas, īpašumu uzturēšanas, telpu un ēkām piegulošo teritoriju uzkopšanas un labiekārtošanas jomā, kā arī ceļu un koplietošanas teritoriju tīrīšana. Saskaņā ar "Lursoft" informāciju "Clean R" patiesais labuma guvējs ir Guntars Kokorevičs.

SIA "Roadeks" ir 1997. gadā dibināts privāts būvniecības uzņēmums. Tā galvenie darbības virzieni ir ceļu būve un uzturēšana, tostarp ielu un laukumu izbūve ar bruģi un asfaltu, kā arī teritoriju labiekārtošana un uzturēšana. Uzņēmums piedāvā arī ceļu būves tehnikas nomu. "Roadeks" patiesais labuma guvējs ir Uldis Klaperis, liecina "Lursoft" pieejamā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!