Foto: F64
Aizvadītajā nedēļā Tallinā un Vilņā sarukušas 95.markas benzīna cenas, savukārt Rīgā benzīna cena nav mainījusies, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Viļņā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Arī dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Viļņā, bet Rīgā un Tallinā degvielas cena šonedēļ ir vienāda.

Piektdien Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,124 eiro litrā, kas ir tikpat, cik pirms nedēļas. Arī dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un bija 1,024 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,153 eiro litrā, kas ir par 0,2% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, nav mainījusies un bija 1,04 eiro par litru.

Tallinā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 1,9% un piektdien bija 1,059 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena Tallinā saruka par 1% un bija 1,024 eiro par litru.

Autogāzes cena Tallinā šonedēļ nav mainījusies un bija 0,529 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena kritās par 0,2% - līdz 0,483 eiro, bet Rīgā - par 7,1% - līdz 0,525 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!