Foto: DELFI

Pašreizējās izaicinošās koronavīrusa situācijas dēļ, un lai nodrošinātu cilvēku veselību un drošību ap Baltijas jūru, uzņēmums pārtrauks pasažieru kuģu "Romantika" un "Isabelle" darbību maršrutā Rīga-Stokholma no pirmdienas, 2020. gada 16. marta, līdz turpmākam paziņojumam, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kuģis "Romantika" ieradīsies Rīgā svētdien, 15. martā, saskaņā ar grafiku. Visas iepriekš plānotās kuģa atiešanas no 15. marta tiek atceltas līdz turpmākam paziņojumam.

Kuģis "Romantika" paliks Rīgas ostā, līdz uzņēmums nolems atjaunot pasažieru prāmju kustību starp Rīgu un Stokholmu.

Taču svētdien, 15. martā, kuģis "Isabelle" aties no Stokholmas ostas saskaņā ar grafiku, un pasažieri ar vienvirziena biļetēm un tie pasažieri, kuri sestdien, 14. martā, uzsāka kruīza braucienu ar "Isabelle" no Rīgas, varēs ceļot atpakaļ uz Rīgu.

Visas iepriekš plānotās kuģa "Isabelle" atiešanas no 16. marta tiek atceltas līdz turpmākam paziņojumam. Arī kuģis "Isabelle" paliks ostā Rīgā, līdz uzņēmums nolems atjaunot pasažieru prāmju kustību starp Rīgu un Stokholmu.

Kravu pārvadājumi būs pieejami "Tallink" maršrutā Paldiski-Kappelskär ar kuģi "Regal Star", ja vien to atļauj sauszemes robeža starp Igauniju un Latviju.

Satiksme atsāksies, mainoties riska zonām.

"Tallink Grupp" klientu apkalpošanas komandas pēc iespējas ātrāk sazināsies ar klientiem, kurus ietekmē šīs izmaiņas.

Jau vēstīts, ka lai būtiski ierobežotu iedzīvotāju kustību, Ministru kabinets sestdien nolēma daļēji slēgt valsts robežas, pārtraukt pārrobežu pasažieru pārvadājumus pa sauszemi un gaisu, kā arī aizliegt publiskos pasākumus un ierobežot izklaides vietas, kurās vienlaikus ir vairāk par 50 cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!