Foto: Publicitātes foto

Kopbraukšanas platforma "Taxify" maina savu nosaukumu uz "Bolt", portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāve Kristīne Šeiko.

Kopbraukšanas platformu "Taxify", kas turpmāk būs pazīstama kā "Bolt", dibināja pirms pieciem gadiem. Kopš tā laika uzņēmums savu darbību ir paplašinājis, piedāvājot ne tikai braucienus ar taksometriem. Uzņēmums šobrīd strādā pie tā, lai paplašinātu skuteru pakalpojumus vairākās Eiropas pilsētās.

Kā skaidroja uzņēmumā, izmaiņas pietuvina zīmola identitāti atbilstoši uzņēmuma vīzijai un redzējumam par transporta nozari kopumā.

"Mūsu pirmais produkts bija taksometru kopbraukšanas platforma, kas uzņēmumam arī deva sākotnējo nosaukumu. Gūstot panākumus un paplašinot piedāvājumu, mēs esam pārauguši arī uzņēmuma zīmolu un nosaukumu," skaidro uzņēmuma dibinātājs un vadītājs Markuss Villigs.

"Ņemot vērā mūsu mērķi un ambīcijas risināt transporta problēmas arvien plašākā mērogā, vēlamies, lai zīmols atspoguļotu uzņēmuma nākotni, nevis pagātni. Mūsu jaunais nosaukums "Bolt" simbolizē ātru un vieglu kustību: to kādai, mūsuprāt, ir jābūt pilsētas pārvietošanās pieredzei, neatkarīgi no tā, vai pārvietošanās notiek ar auto, sabiedrisko transportu vai skuteri," turpina Villigs.

Uzņēmuma pārstāvji skaidro, ka klientiem nav nepieciešams lejupielādēt jaunu aplikāciju, un uzņēmums turpinās nodrošināt visus iepriekšējos pakalpojumus. "Taxify" aplikācija tiks automātiski nomainīta uz "Bolt" lietotni. Pilnīga pāreja uz jauno zīmolu notiks mēneša laikā.

Igaunijā radītais tehnoloģiju uzņēmums šobrīd apkalpo jau 25 miljonus klientu vairāk nekā 30 valstīs visā pasaulē un ir kļuvis par tirgus līderi Eiropā un Āfrikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!