Foto: Publicitātes attēls

Mobilo sakaru operators SIA "Tele2" šā gada deviņos mēnešos strādāja ar 108,7 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8,7% vairāk nekā attiecīgajā periodā pirms gada, pavēstīja kompānija.

Aizvadītajos deviņos mēnešos būtiski ir palielinājies arī uzņēmuma klientu skaits un pašreiz kopējais pieslēgumu skaits "Tele2" tīklā pārsniedz miljonu.

Pēc uzņēmumā vēstītā, apgrozījums audzis ne tikai pateicoties pieaugošajam klientu skaitam, bet arī viedierīču pārdošanas apjoma pieaugumam. Šā gada deviņos mēnešos viedierīču apgrozījums palielinājies par vairāk nekā 13%, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn.

"Daudzu gadu garumā esam veikuši apjomīgas investīcijas mobilo sakaru tīklā, lai nodrošinātu kvalitatīvus pakalpojumus, dedzīgi strādājuši pie klientu apkalpošanas un lojalitātes programmām, kā arī uzņēmuma zīmola attīstības. Tas šobrīd ļauj uzņēmumam lepoties ne tikai ar atzīstamiem finanšu rādītājiem un to, ka "Tele2" ir lielākais mobilo sakaru operators Latvijā privātpersonu segmentā, bet arī pirmo reizi vēsturē esam kļuvuši par mīlētāko zīmolu nozarē," komentēja "Tele2" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

Savukārt "Tele2" EBITDA jeb peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas šā gada deviņos mēnešos bija 43,3 miljoni eiro, kas ir par 9,5% vairāk nekā aizvadītā gada deviņos mēnešos.

"Ja raugāmies tikai uz šī gada trešo ceturksni, "Tele2" apgrozījums turpināja palielināties, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn. Taču, ņemot vērā strauji augošo Covid-19 izplatību un ar to saistītos riskus, ar piesardzību raugāmies uz gada noslēdzošajiem mēnešiem. Ļoti ceru, ka valdības pieņemtie lēmumi stimulēs to, ka sabiedrība kļūs labāk aizsargāta pret vīrusu un vairs nebūs jādiskutē par ierobežojumiem nākamajā gadā," atzina Vancovičs.

Jau vēstīts, ka "Tele2" pērn strādāja ar 138,576 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 9,4% un bija 34,469 miljoni eiro.

Kompānija "Tele2" reģistrēta 1995.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 3,486 miljoni eiro. "Tele2" vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas "Tele2 Sverige".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!