Foto: Publicitātes foto

Mobilo sakaru operators "Tele2" ir izveidojis meitas uzņēmumu SIA "Baltic Shared Services Center" (Baltic SSC), kas sniegs informācijas tehnoloģiju infrastruktūras un mobilo sakaru tīkla uzraudzības un drošības pakalpojumus visu trīs Baltijas valstu "Tele2" mobilo sakaru operatoriem, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Uzņēmumā strādās ap 100 darbiniekiem.

Kā norāda "Tele2" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs, Baltijas valstu mobilo sakaru tirgus attīstās straujāk un dinamiskāk nekā Zviedrijā, kur darbojas "Tele2" Grupa, tādēļ nepieciešama autonomāka lēmumu pieņemšana, lai ātrāk un efektīvāk ieviestu jaunus pakalpojumus, kā arī uzturētu mobilo sakaru tīklu darbību.

"Priecājamies, ka šāda organizācija atradīsies tieši Latvijā un būs mūsu pārziņā, jo tas nodrošinās labākus apstākļus, lai reaģētu uz ikdienas situācijām un panāktu tehniskās attīstības projektu ieviešanu. Turklāt tās būs arī jaunas darba vietas vietējiem speciālistiem," atzīst "Tele2" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

Jaunās organizācijas valdē darbosies Arvīds Jēgers, kurš būs arī jaunās organizācijas valdes priekšsēdētājs, un "Tele2" finanšu direktors Arnis Priedītis.

"Baltic SSC" vienīgais īpašnieks ir SIA "Tele2".

Kompānija "Tele2" reģistrēta 1995. gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 3,486 miljoni eiro. "Tele2" vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas "Tele2 Sverige Aktiebolag".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!