Foto: LETA

SIA "Tet" valdei pievienojies uzņēmuma komercdirektors Sergejs Kostjučenko un Klientu aprūpes dienesta direktore Alla Krūmiņa, informē uzņēmums.

Kostjučenko uzņēmumā atbild par pilnu produktu un piedāvājumu vadību privātpersonu un biznesa klientu segmentos, IT produktu stratēģijas izstrādi, pārdošanas stratēģijas attīstību un ieviešanu, kā arī TV un datu centru biznesu attīstību. Savukārt Krūmiņa atbild par kvalitatīvu klientu aprūpes infrastruktūras uzturēšanu un pārvaldību, kā arī pakalpojumu piegādi "Tet" klientiem, nodrošinot profesionālu un kvalitatīvu klientu aprūpi.

Kostjučenko ir biznesa attīstības un pārdošanas vadības profesionālis ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi IT nozarē. "Tet" vadības komandai Kostjučenko kā komercdirektors pievienojās 2021. gada novembrī. Iepriekšējo pieredzi guvis vairākos starptautiski atpazīstamos tehnoloģiju uzņēmumos. Gandrīz sešus gadus vadījis "Samsung Electronics Baltics" elektronikas biznesu Baltijas valstīs. Piecus gadus bijis "IBM" pārdošanas direktors Baltijā, kā arī strādājis "ByteLife Solutions", "Hewlett-Packard" un "MicroLink Group". Kostjučenko ir ieguvis EMBA grādu "SSE Rīga" un maģistra grādu Mančestras biznesa skolā Lielbritānijā.

Foto: Publicitātes foto

Krūmiņa iepriekš piecus gadus vadīja "Tet" Pakalpojumu piegādes un uzturēšanas daļu, savukārt karjeru "Tet" grupā sāka 2015. gadā kā SIA "Citrus Solutions" projektu vadības daļas direktore. Līdz tam Krūmiņa pieredzi guvusi dažādos ar nekustamo īpašumu saistītos uzņēmumos: SIA "Biroju centrs Ezerparks", "Colliers International" un SIA "Vestabalt". Ieguvusi maģistra grādu celtniecības uzņēmējdarbībā un nekustamā īpašuma ekonomikā un vadībā Rīgas Tehniskajā Universitātē, kā arī absolvējusi Rīgas Starptautisko ekonomikas un biznesa vadības augstskolu, iegūstot maģistra grādu biznesa vadībā.

Foto: Publicitātes foto

Valdes priekšsēdētāja Ulda Tatarčuka vadībā darbu turpina valdes locekļi Gints Bukovskis (galvenais finanšu direktors), Ingrīda Rone (Cilvēku un vides dienesta direktore) un Dmitrijs Ņikitins (galvenais tehnoloģiju direktors). Valdes sastāvs apstiprināts SIA "Tet" padomē un dalībnieku sapulcē.

Vienlaikus saskaņā ar "Tet" dalībnieku lēmumu uzņēmuma padomē ievēlēta un darbu uzsāk Ieva Jansone-Buka. Jansone-Buka ir attīstības finanšu institūcijas "Altum" valdes locekle, ieguvusi uzņēmējdarbības vadības maģistra (MBA) grādu Rīgas Ekonomikas augstskolā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!