Foto: LETA

Konditorejas ražotāja SIA "Adugs Production" reputāciju neatgriezeniski ir iedragājušas pirms vairākiem gadiem izskanējušās apsūdzības pret uzņēmumu pārstāvjiem par iespējamu cilvēku tirdzniecību. To atzīst pašā uzņēmumā un par to liecina arī lielāko mazumtirgotāju attieksme, jo lielajos veikalu tīklos "Aduga" produkcija vairs nav nopērkama.

Agrāko slavu uzņēmumam, visticamāk, atgūt vairs neizdosies, bet to, kāda būs "Adugs Production" turpmākā darbība, lielā mērā izšķirs šobrīd vēl notiekošā tiesvedība. Tajā tiek izskatīta krimināllieta, kurā par cilvēku tirdzniecību organizētā grupā apsūdzētas trīs personas, tai skaitā "Adugs Production" valdes loceklis un patiesais labuma guvējs Jāzeps Zukuls.

Iedragātā reputācija
2020. gada aprīlī Valsts policijā (VP) sākts kriminālprocess par cilvēku tirdzniecību organizētā grupā, noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu organizētā grupā un par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. VP veiktajā izmeklēšanā noskaidrots, ka par iespējamās cilvēktirdzniecības uzņēmumā "Adugs Production" upuriem kļuvuši vismaz septiņi Indijas pilsoņi.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!