Foto: Privātais arhīvs/Kaspars Filips Dobrovoļskis
Sanita Krīgere kopš 2022. gada februāra ir Vecrīgā esošā tirdzniecības centra "Galerija Centrs" vadītāja, bet iepriekš vadījusi arī tirdzniecības centru "Galleria Riga". Viņa teic, ka šis ir ļoti aizraujošs un izaicinājumiem bagāts darbs, jo vienmēr jācenšas atrast līdzsvaru starp īpašnieku, nomnieku un pircēju interesēm.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

"Mans šī gada izaicinājums ir atrast vairāk laika pašai sev. To ir tik viegli pazaudēt, bet tik grūti atgūt," sarunā ar "Delfi Bizness" saka Sanita Krīgere.

Savukārt viena no "Galerijas Centrs" aktualitātēm ir topošās garšu un notikumu telpas "Burzma" izveide. Kā stāsta tirdzniecības centra vadītāja, tas būs Latvijā unikāls projekts, kas durvis vērs februāra beigās.

Kopumā 2023. gads "Galerijai Centrs" solās būt bagāts ar vairākiem jauniem projektiem, tostarp drīzumā tiks izziņots arī jauns enkurnomnieks, kas, kā uzsver vadītāja, būs ne vien stratēģiski būtiski tirdzniecības centra attīstībā, bet arī patīkami pārsteigs tirdzniecības centra apmeklētājus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!