Foto: Publicitātes attēli
Turpinot nodrošināt pieaugošo pieprasījumu pēc kopstrādes biroju telpām, "Workland Group" 2024. gadā tirdzniecības centrā "Galleria Riga" atvērs jaunu kopstrādes biroju centru Rīgā.

"Galleria Rīga" īpašnieks un pārvaldītājs "East Capital Real Estate" plāno ieguldīt vairāk nekā trīs miljonus eiro, lai "Galleria Riga" piekto stāvu 3200 m2 platībā pārveidotu par kopstrādes birojiem.

Līdz ar "Workland" kopstrādes biroju centra atvēršanu "Galleria Riga" iespēja strādāt tiks nodrošināta vairāk nekā 300 cilvēkiem. Šis būs trešais un lielākais "Workland" kopstrādes birojs Rīgā un 14. Baltijā.

"Šis projekts iezīmē pagrieziena punktu "Galleria Riga" līdzšinējā darbībā. Līdz ar "Workland" kopstrādes biroju atklāšanu, "Galleria Riga" kļūs multifunkcionāls. Kopstrādes biroju izveide ir viens no vairākiem būtiskiem soļiem mūsu plānos un darbībā, ar mērķi radīt pievienoto vērtību Rīgas iedzīvotājiem, kā arī mūsu nomniekiem un investoriem, " saka "East Capital Real Estate' vadītājs Latvijā Māris Smiltenieks.

"Workland Group" akcionāri ir uzņēmuma vadība un privātā kapitāla investors "BaltCap".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!