Foto: Publicitātes foto
Tīreļos piektdien, 17. jūnijā, durvis vēris jauns pārtikas veikals "mini top!" Rīgas ielā 8 aiz "Astarte Tīreļi" benzīntanka pie Lielupes tilta, informē uzņēmums.

Veikala 106 m2 tirdzniecības telpas ir renovētas un pielāgotas "top!" veikalu tīkla standartiem. Veikalā radītas četras jaunas darba vietas, un kopējās projekta investīcijas sasniedz teju 250 000 eiro.

Līdz ar jauno veikalu iekārtota un sakārtota arī pieguļošā teritorija un siltināta renovētā ēka. Energoefektivitātes risinājumi ieviesti arī iekštelpās ar modernu tehnisko aprīkojumu un LED apgaismojumu.

Jaunais Tīreļu "mini top!" ir trešais šogad atvērtais veikals. Marta beigās "top!" durvis vēra Daugavpilī, jūnija sākumā – Salaspilī, un mēneša beigās jauns veikals "top!" tiks atvērts arī Rīgā. Paralēli tam notiek arī rekonstrukcijas darbi jau esošajos veikalos.

Ar preču zīmi "top!" Latvijā šobrīd darbojas 204 pārtikas veikali, kas pieder 12 vietējiem uzņēmumiem. Tīreļu "mini top!" projektu īstenoja SIA "Mārksmens", uzņēmums ar Latvijas kapitālu un viens no veikalu tīkla "top!" 12 partneriem. Kopumā "Mārksmens" atvēris 32 veikalus "top!" – 5 "mini top!" un 27 "top!" dažādās Latvijas pilsētās. Kopumā uzņēmums nodarbina vairāk nekā 400 darbiniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!