Foto: Publicitātes foto
Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn AS "Diāna" apgrozījums palielinājies par 5,97 miljoniem eirojeb 14,46%, sasniedzot 47,25 miljonus eiro. Peļņa pēc nodokļu nomaksas palielinājusies līdz 1,86 miljoniem eiro, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Šogad AS "Diāna" vadība plāno uzņēmuma apgrozījuma pieaugumu robežās no 5 līdz 7%. Vadības ziņojumā arī teikts, ka vadība turpinās stingru naudas plūsmas un izmaksu posteņu kontroli un preču krājumu atlikumu kontroli.

Tirgotājs "Diāna" 2019. gadā turpinājis iepirkt preces tiešā ceļā no Ķīnas, Polijas, Nīderlandes, Vācijas, Itālijas, Lietuvas un Beļģijas, kas ļāvis uzņēmumam veidot elastīgu cenu politiku.

Jānorāda, ka AS "Diāna" darbība ārkārtējās situācijas laikā bijusi stabila. "Veikalos "Citro" ārkārtējās situācijas laikā apgrozījums bija stabils, bet veikalos "Mājai un dārzam" apgrozījums ievērojami palielinājies. Lai pielāgoties ārkārtējās situācijas apstākļiem, ieviesta tirdzniecība internetā. Tādējādi uzņēmums spējis sekmīgi pārvarēt ārkārtējo situāciju," teikts "Diāna" vadības ziņojumā.

"Lursoft" dati liecina, ka AS "Diāna" šobrīd reģistrētas 38 aktīvas struktūrvienības. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 656 darbinieki, un tas nodokļos samaksājis astoņus miljonus eiro. Tostarp 2,03 miljonus eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās, bet 844,95 tūkstošus eiro – iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!