Foto: Publicitātes foto

Paplašinot savu darbību, kinoteātris "Apollo Kino" šoruden atvērs otro kinoteātri Rīgā – tirdzniecības centrā "Rīga Plaza", informē uzņēmums. Līdz šim tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" atradās kinoteātris "Multikino", kas pagājušā nedēļā paziņoja, ka pamet Latvijas tirgu.

"Apollo Kino" Latvijas auditorijai līdz šim bija pieejams tirdzniecības centrā "Akropole", un, turpinot attīstību, sākot no šī gada rudens, darbosies arī tirdzniecības centrā "Rīga Plaza".

Vien pagājušajā nedēļā "Multikino Latvia" paziņoja, ka pārtrauc darbību Latvijā. Kinoteātris atradās tirdzniecības centrā "Rīga Plaza".

Jaunā kinoteātra zāles tiks aprīkotas ar tādām tehnoloģijām kā "Barco" 4K lāzerprojektoriem un "Dolby Atmos" skaņas sistēmu. ""Apollo Kino" piedāvās trīs sēdvietu veidus – kluba sēdvietas ar anatomiski pielāgotu augstas kvalitātes krēslu, divvietīgās sēdvietas ar iespēju skatīties filmu, sēžot divvietīgā dīvānā, un zvaigžņu sēdvietas. Papildus gaidāmi arī jaunu sēdvietu veidi," informē "Apollo Kino" vadītāja Baltijā Kadrija Arma (Kadri Arm). Līdzīgi kā "Apollo Kino Akropole" jaunajā kinoteātrī "Rīga Plaza" būs pašapkalpošanās koncepts.

"Apollo Kino" ir viens no Igaunijas uzņēmuma "Apollo Group" meitas uzņēmumiem Latvijā. "Apollo Kino" ir lielākā kinoteātra ķēde Igaunijā ar deviņiem kinoteātriem. Šobrīd "Apollo Kino" ir kinoteātri Tallinā, Pērnavā, Tartu, Narvā un Sāremā, Paņevežā un Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!