Foto: Publicitātes foto
Kopš pagājušā gada rudens Rīgā sācis darboties sieviešu uzņēmēju klubs "Women's Networking Club", kuru dibinājusi tirgvedības eksperte no Ukrainas Svitlana Eple.

Apvienības nolūks ir pulcēt ambiciozas sievietes no dažādām uzņēmējdarbības nozarēm, lai paplašinātu paziņu loku un veidotu lietišķos sakarus. Klubā var iestāties ikviena interesente.

Kluba dibinātāja stāsta, ka akūts komunikācijas pamudināja viņu izveidot sakaru dibināšanas vidi, kur apmainīties ar kontaktinformāciju un atlasīt personālu pēc sešu rokasspiedienu principa. "Kad pārcēlos uz Rīgu, man trūka ļaužu un saskarsmes, sākot no sadzīviska kompetenta ārsta ieteikuma līdz pat svarīgiem kontaktiem ar nozares profesionāļiem. Sāku ar iepazīšanos sociālajos tīklos, bet vēlāk rīkoju klātienes tikšanās. Grozies kā gribi, cilvēkiem ir vajadzīgi cilvēki. Tādā veidā pirmā piecu sieviešu tikšanās izauga par starptautisku uzņēmēju apvienību. Un mēs turpinām attīstīties," viņa stāsta.

Uzņēmēju kluba tikšanās notiek reizi mēnesī; nākamā sanāksme notiks 28. janvārī kompleksā "Zunda Towers".

"Saskatu attīstības potenciālu, interesi un lielu pieprasījumu pēc šādiem sarīkojumiem. Pie mums brauc sievietes no Lietuvas un Igaunijas, kas uzliek lielu atbildību. Katra tikšanās ir milzīgs enerģijas un motivācijas lādiņš virzīties uz priekšu, paplašināt kompetenci un ieiet jaunos tirgos," piebilst Eple.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!