Foto: Publicitātes foto
Nākamā gada sākumā Mārupē, biroju kompleksā "Business Garden Rīga", durvis vērs jauns restorāns "Brunch Garden", kura attīstītājs un interjera risinājumu autors ir pazīstamais uzņēmējs Oskars Skara.

Restorāns apvienos klasisko un street food ēdināšanas stilu, piedāvājot veselīgu uzturu un ātru apkalpošanu. Apmeklētājiem būs pieejams gan dienas piedāvājums, gan vēlbrokastis, kā arī īpaši šefpavāra pagatavoti ēdieni. Restorāna ēdienkartē tiks iekļauts plašs sortiments ne tikai ar Latvijas virtuvei raksturīgo, bet arī ar starptautisku sezonālo ēdienu.

"Mūsu ideja jau sākotnēji bija padarīt brokastis un pusdienas par personalizētu pieredzi, izkāpjot no klasiskā pusdienu kafejnīcas formāta. Apmeklētājiem būs pieejams gan klasiskais brunch koncepts, gan iepriekš sagatavots dienas piedāvājums, kā arī īpaša iespēja pasūtīt Chef Special ēdienu, kas tiks pagatavots katram individuāli – līdzīgi, kā tas notiek klasiskajos restorānos," stāsta Skara, kurš ir pieredzes bagāts vairāku populāru restorānu radītājs, tostarp, "Bibliotēka Nr.1", "Kolonāde. Mūsu stāsti" un citu.

"Cilvēki, kuri darba dienās brokastis vai pusdienas bauda ārpus mājas, ir izsalkuši pēc estētiskuma un svaigām garšām, tādēļ vēlamies viest izmaiņas, akcentējot dabisku garšu. Ēdiena gatavošanas procesā esam atteikušies no jebkādiem mākslīgiem garšas pastiprinātājiem, bet izmantojam tikai dabīgas sastāvdaļas, lai piešķirtu ēdienam labāko iespējamo garšu," skaidro Skara.

Restorāns "Brunch Garden" atradīsies biroju kompleksa "Business Garden Rīga" pirmajā stāvā, Malduguņu ielā 2. Tas būs viens no diviem "Brunch Garden" restorāniem Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!