Foto: Shutterstock

Uzņēmumu reģistrs (UR) izsludinājis iepirkumu par iestādes tīmekļa vietnes satura vadības sistēmas izveidi, programmēšanu un tehnisko uzturēšanu, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Prognozētā līgumcena ir noteikta 100 000 eiro.

UR informācija liecina, ka iepirkuma gaitā iestādes mājaslapas funkcionalitāte ir jānodrošina trīs iekārtu veidiem - galda datoriem, planšetdatoriem un viedtālruņiem.

Iepirkuma nolikums arī paredz, ka tīmekļa vietnes reaģējošā dizaina risinājumam vienlīdz labi jāstrādā uz populārākajām mobilajām iekārtām un to operētājsistēmām - "Android", "IOS" un "Windows". Tāpat funkcionalitāte jānodrošina pārlūkos "Chrome", "Firefox", "Internet Explorer" un "Safari".

Lai nodrošinātu autentifikāciju portālā "Latvija.lv", jaunajā UR vietnē būs jāintegrē Valsts reģionālās attīstības aģentūras uzturētais vienotās pieteikšanās e-pakalpojums, kas piedāvā autentifikācijas iespējas ar "eParasktu", "eID" un internetbanku starpniecību.

Iepirkuma nolikums arī paredz, ka iepirkuma uzvarētājam būs jānodrošina vecās UR tīmekļa vietnes "www.ur.gov.lv" saturiskās informācijas pārpublicēšana uz jaunizveidoto tīmekļa vietni.

Tīmekļa vietnes veiktspējai vienlaikus jāspēj uzturēt 1000 lietotājus, kas ikkatras piecas sekundes pieprasa jaunu lapu, savukārt meklētāja veiktspējai vienlaikus jāspēj uzturēt 500 lietotājus, kas ikkatras piecas sekundes pieprasa jaunu lapu.

Iepirkuma nolikumā arī minēts, ka pretendentam jānodrošina trīs gadu ilgs garantijas periods no nodošanas un pieņemšanas akta par tīmekļa vietnes izstrādi parakstīšanas brīža, šajā periodā bez maksas labojot atklātās sistēmas kļūdas.

Iepirkums notiks atklāti, priekšroku dodot piedāvājumam ar viszemāko cenu. Interesenti iepirkumam var pieteikties līdz šā gada 5. maijam.

UR darbojas Tieslietu ministrijas pārraudzībā. Tas Latvijas teritorijā reģistrē uzņēmumus, komersantus, to filiāles un pārstāvniecības, kā arī visas izmaiņas to darbības pamatdokumentos un veic citas likumdošanas aktos paredzētās darbības. UR reģistrē arī masu informācijas līdzekļus, biedrības un nodibinājumus, komercķīlas, izšķirošās ietekmes, laulību un publiskās un privātās partnerības līgumus, politiskās partijas, šķīrējtiesas, arodbiedrības, reliģiskās organizācijas un to iestādes, kā arī maksātnespējas procesus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!