Foto: LETA

Ceturtdien, 4.decembrī, Rīgā, Brīvības ielā atklās lielāko specializēto elektropreču un sporta preču tirdzniecības centru Baltijā - "Elkor centrs", pavēstīja uzņēmumā.

"Jaunā veikala kopējā platība ir 12 tūkstoši kvadrātmetru, un tas ir izvietots piecos stāvos. Katrā stāvā veikala apmeklētājiem būs iespēja iegādāties dažādas preces. Veikala apmeklētājiem jaunajā tirdzniecības centrā būs pieejami arī līzinga pakalpojumi," stāstīja tirdzniecības centra direktors Sergejs Dzenis.

Veikala pirmajā stāvā būs sadzīves tehnika un virtuves iekārtas no Itālijas, otrajā stāvā - elektronika, datori, mobilie tālruņi un "Hi-End" produkti, trešajā stāvā - sporta preces un apavi, ceturtajā - sporta inventārs, bet piektajā - trenažieri un mēbeles atpūtai.

Jaunais "Elkor centrs" atrodas bijušās Rīgas Vagonu rūpnīcas teritorijā. Nesen "Elkor grupa" turpat izveidoja arī kompānijas loģistikas centru.

Kopējās investīcijas loģistikas un tirdzniecības centra izveidē ir 3,6 miljoni latu, no tiem 2,5 miljoni latu ir "Hansabankas" kredīts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!