Foto: DELFI

Mazumtirdzniecība piedzīvo izmaiņas - savu lomu devusi gan pandēmija, gan cilvēku vēlme iepirkties ātri, ērti un aizvien biežāk - pat neizejot no mājas, tādēļ kompānijām jāspēj strauji pielāgoties pieprasījumam. Kādā virzienā turpmāk attīstīsies pārtikas veikali?

"Rimi Baltic" vadītājs Giedrjus Bandzevičus (Giedrius Bandzevičius) intervijā "Delfi Bizness" stāsta, kā nākotnē attīstīsies mazumtirdzniecība, vai būs brīdis, kad arī Latvijas pārtikas veikalos vairs nebūs neviena darbinieka, kā pandēmija, zemo cenu veikalu tīklu ienākšana, cenu kāpums ietekmējis "Rimi" darbību, kā arī pēc kādiem kritērijiem uzņēmums izvēlas ražotājus ar ko sadarboties.

"Rimi Baltic" vadītājs Giedrjus Bandzevičus (Giedrius Bandzevičius) intervijā "Delfi Bizness" stāsta, kā nākotnē attīstīsies mazumtirdzniecība, vai būs brīdis, kad arī Latvijas pārtikas veikalos vairs nebūs neviena darbinieka, kā pandēmija, zemo cenu veikalu tīklu ienākšana, cenu kāpums ietekmējis "Rimi" darbību, kā arī pēc kādiem kritērijiem uzņēmums izvēlas ražotājus ar ko sadarboties.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!