Foto: Publicitātes foto

25. augustā 231 kvadrātmetra platībā durvis vēris jauns "Rimi Mini" Vaidelotes ielā 11a, Rīgā, pastāstīja Juris Šleiers, "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītājs.

Jaunā veikala koncepts ir līdzīgs kā "Rimi Mini" Tallinas ielā Rīgā, skaidro uzņēmumā. "Te būs gan viena tradicionālā un divas pašapkalpošanās kases, gan energoefektīvs un videi draudzīgs LED apgaismojums. Tas, kas padara šo salīdzinoši nelielo veikalu īpašu, ir piecus metrus augstie griesti ar lejupejošu slīpumu, kas rada plašuma un viegluma sajūtu. Mēs ceram, ka šī telpa iedvesmos labākai ikdienai gan 12 veikala darbiniekus, gan visus pircējus, kuri te iegriezīsies pa ceļam uz mājām,” saka "Rimi Latvia" Rimi Mini formāta vadītājs Oļegs Kopačs.

"Rimi Mini Vaidelotes" darba laiks būs katru dienu no pulksten 8 līdz 22 un tas atrodas daudzstāvu ēku masīvā.

Uzņēmums atgādina, ka, apmeklējot tirdzniecības vietas, pircējiem jālieto dezinfekcijas līdzekļi un mutes un deguna aizsegs. Jāievēro divu metru distance no citiem apmeklētājiem un darbiniekiem, pēc iespējas jāapmeklē veikals laikā, kad ir mazāka cilvēku plūsma, un jāiepērkas atbildīgi, uz veikalu nākot vienam un ar iepirkumu sarakstu, lai samazinātu uzturēšanās laiku veikalā.

"Rimi Latvia" ir vadošais pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 130 dažādu formātu veikaliem visā Latvijā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 6000 darbinieku. "Rimi Latvia" pērn strādāja ar vairāk nekā 946,5 miljonu eiro apgrozījumu un 30,4 miljonu eiro peļņu pēc nodokļu nomaksas, liecina informācija "Lursoft".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!