Foto: Publicitātes attēli

Par holdingkompānijas "MN Holding", kurā ietilpst būvniecības nozares uzņēmumi "Velve" un "Moduls Engineering", līdzīpašnieku, iegādājoties 10% uzņēmuma akciju, kļuvis Valdis Siksnis, kurš līdz šim pamatā strādājis finanšu nozarē ("Nordea", "Indexo", "Callidus Capital"), informē uzņēmuma pārstāvji.

Siksnis sniedz atbalstu holdinga vadības komandai korporatīvās pārvaldes un risku vadības pilnveidē, kā arī biznesa attīstības un uzņēmumu ilgtspējas izaicinājumu risināšanā.

"Mums ar Valdi Siksni ir vienots redzējums par uzņēmumu vadību un ilgtspējīgu attīstību. Ņemot vērā viņa plašo pieredzi un vadītāja īpašības, esmu pārliecināts, ka virzība uz kopējo mērķu sasniegšanu būs strauja," norāda "MN Holding" pārstāvis Iļja Ņikuļins.

"MN Holding" ir grupas uzņēmumu kapitāldaļu turētājs, kas apvieno būvfirmu "Velve" un elektrotehnisko tīklu un inženierkomunikāciju uzņēmumu "Moduls Engineering", nodrošinot šo uzņēmumu centralizētu administratīvo, IT, darba drošības un mārketinga vadību. Holdinga kopējais apgrozījums 2021. gada pirmajos deviņos mēnešos sasniedzis nepilnu 61 miljonu eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!