Foto: Publicitātes foto
Alus ražotājs "Valmiermuižas alus" investējis 10 000 eiro jaunas zīmola "Gardu muti" zeltera garšas izveidē, informēja kompānijā.

Kompānijas pārstāvji pavēstīja, ka cidoniju-suņuburkšķu zelteris ar nosaukumu "Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi" ir radīts bērniem un tas ir veltījums Latvijas simtgades animācijas filmai ar šādu pat nosaukumu. Zeltera izstrāde ilgusi gadu kopā ar filmu studijas "Atom Art" komandu.

"Mums ir savi animācijas filmu varoņi un mums ir savas garšas, ar kurām varam lepoties šajā globalizācijas laikmetā. Šādi mēs vēlamies stāstīt par Latvijas garšu unikalitāti un daudzveidību," teica "Valmiermuižas alus" saimnieks Aigars Ruņģis.

Jau ziņots, ka animācijas filmas "Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi" pirmizrāde būs trešdien, savukārt kinoteātros visā Latvijā to varēs redzēt no 1. februāra.

Tāpat vēstīts, ka "Valmiermuižas alus" 2017. gadā strādāja ar 4,605 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 30,2% un bija 127 564 eiro.

Kompānija reģistrēta 2005. gada jūnijā, un tās pamatkapitāls ir 1,397 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir "Valmiermuižas ieguldījumu fonds", kurā 60% daļu pieder Ruņģim, 24% - Austrijas ieguldījumu fondam "Industrieliegenschaftenvervaltungs AG" (ILAG) un 16% Vācijas uzņēmumam "Thinkflink GmbH".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!