Foto: Shutterstock

SIA "Labrīt drošība" noslēgusi 139 999 eiro vērtu līgumu (neskaitot pievienotās vērtības nodokli) par fiziskās apsardzes nodrošināšanu Valsts ieņēmumu dienestam (VID), liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Labrīt drošība" apsargās VID Rīgas muitas kontroles punktus Uriekstes ielā 16 un Krustpils ielā 38b, rakstīts līgumā.

Šajos punktos "Labrīt drošība" gādās par iekārtu darbību, diagnostiku, tehnisko apkopi un remontu. Uzņēmumam arīdzan jānodrošina VID darbinieku, apmeklētāju un transporta kustības kontrole. Tāpat uzņēmumam ar videonovērošanas palīdzību jāuzrauga ēkas, teritorija, stāvlaukumi, dzelzceļa dinamiskie svari un skenera angārs.

Ja VID muitas kontroles punktā atskan trauksme, bruņotam "Labrīt drošība" darbiniekam objektā jāierodas četru minūšu laikā. Pēc tam 10 minūšu laikā par notikušo jāziņo VID pilnvarotai personai.

"Labrīt drošībai" līgumā piekodināts neatklāt trešajām pusēm informāciju par apsargājamiem objektiem.

Par līguma summu "Labrīt drošībai" jānodrošina visu atrunāto pakalpojumu izpilde.

Līgums ir spēkā divus gadus, vai arī līdz brīdim, kad "Labrīt drošība" iztērēs līguma summu. Ja VID neapmierinās pakalpojuma kvalitāte, tas var līgumu lauzt. Līgumu VID lauzt arī tad, ja "Labrīt drošība" vēlēsies grozīt pakalpojuma cenu, sāks maksātnespēju vai izdarīs pārkāpumus saimnieciskajā darbībā.

SIA "Labrīt drošība" ir dibināta 2012. gadā, liecina "Lursoft" pieejamā informācija. Uzņēmums 2017. gadā apgrozīja 331 963 eiro, nopelnot 75 400 eiro. "Labrīt drošība" pilnībā pieder 1962. gadā dzimušajai Natālijai Ribalkinai, kura uzņēmumā strādā par valdes priekšsēdētāju.

Šis ir pirmais publiskais iepirkums, kurā uzņēmums uzvarējis, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā pieejamā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!