Foto: Publicitātes foto

Darba sanāksmē, kurā piedalīsies pašvaldības, Latvijas Universitātes un privātā sektora pārstāvji, iecerēts apspriest ideju izveidot gājēju un velosipēdu tiltu pie LU Akadēmiskā centra Torņakalnā

Tā plānota 13. augustā pie LU Akadēmiskā centra un tajā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks satiksmes un attīstības jautājumos Vilnis Ķirsis, Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētāja Inese Andersone, Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks, Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta direktore Ilze Purmale un SIA “Mūkusalas Biznesa Centrs” līdzīpašnieks Klāvs Vasks.

Sanāksmē ir plānots pārrunāt ieceri izveidot jaunu gājēju un velosipēdu tiltu pār Kīleveina grāvi, plānotā tilta atrašanās vietas apskate un iepazīšanās ar tilta ieceres koncepciju. Šis tilts ļautu ērti nokļūt no Mūkusalas promenādes uz LU Akadēmiskā centra mācību korpusiem un topošajām kopmītnēm. Informāciju par iespējamo finansējuma apjomu, termiņiem un realizāciju pašvaldība sniegs sanāksmes laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!