Foto: Pixabay

Otrdien, 31. augustā, pulksten 16 notiks vebinārs par farmācijas uzņēmuma AS "Olainfarm" otrā ceturkšņa un pirmā pusgada finanšu rezultātiem, informēja kompānijā.

Paralēli finanšu rezultātu analīzei, vebināra dalībnieki tiks informēti par kompānijas aktualitātēm.

Virtuālo konferenci vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Jānis Buks un valdes loceklis Jānis Leimanis. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā.

Ņemot vērā to, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, interesenti aicināti jautājumus iesūtīt līdz 30.augustam uz e-pasta adresi "marta.muizniece@nasdaq.com".

Virtuālās konferences apmeklējumam nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Saiti uz reģistrācijas anketu iespējams atrast "Olainfarm" oficiālajā tīmekļvietnē.

Jau ziņots, ka "Olainfarm" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 122,157 miljoni eiro, kas ir par 11% mazāk nekā 2019.gadā, savukārt koncerna peļņa samazinājās 2,3 reizes un bija 9,478 miljoni eiro.

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. "Olainfarm" lielākais akcionārs ir "Olmafarm" (42,56%), kas vienādās daļās pieder Valērija Maligina mantiniecēm - Irinai Maliginai, Annai Emīlijai Maliginai un Nikai Saveļjevai. "Olainfarm" akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.

"Olainfarm" obligātajā akciju atpirkumā uzņēmuma mazākuma akcionāri "Repharm" grupas kompānijai "AB City" pārdevuši 17,23% no kopējā "Olainfarm" balsstiesīgo akciju kopskaita. "AB City" paziņojusi, ka līdz ar obligātā akciju atpirkuma noslēgšanos ir ieguvusi 48,08% balsstiesību "Olainfarm".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!