Foto: Publicitātes attēli
Pagājušajā nedēļā Vecrīgā darbu sācis jauns grila restorāns "Cock&Bull". Tas ir pirmais no kopumā četrām sabiedriskās ēdināšanas vietām, kuras tuvākajā laikā plāno atvērt SIA "Food&More", informēja uzņēmumā.

Jaunajā grila restorānā ēdieni tiek pagatavoti viesu acu priekšā atvērta tipa virtuvē. Tāpat restorānā pieejama, kā norāda tā pārstāvji, viena no lielākajām terasēm Vecrīgā. Kā konsultants grila restorānam tika piesaistīts šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ideju par šādu vietu aizguva ceļojumos uz Parīzi un Londonu.

Nākamais SIA "Food&More" projekts, kas uzsāks darbu augusta vidū, ir – otrā "Mulberry" konditoreja Ausekļa ielā 14. Savukārt septembra sākumā viesiem atkal kļūs pieejams bijušais restorāns "Bibliotēka No1", tikai jaunā veidolā un ar jaunu nosaukumu, bet mēneša beigās – pilnīgi jauns zivju restorāns "Rit's Chippy" Dzirnavu ielā 42.

SIA "Food&More" dibināts 2018. gadā. Kopumā tas attīsta sešas sabiedriskās ēdināšanas vietas Rīgā – steiku restorānu "Chef's Corner", divas konditorejas "Mulberry", grila restorānu "Cock&Bull", restorānu "Bibliotēka No1" un zivju restorānu "Rit's Chippy".

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. Tā īpašnieks un patiesā labuma guvējs ir Krievijas pilsonis Armens Mkrtčans, liecina "Lursoft" pieejamā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!