Foto: DELFI
Akustisko sistēmu ražotāja "VEF Radiotehnika RRR" akcionāri kārtējā sapulcē aprīļa beigās lems par nosaukuma maiņu, teiks kompānijas publiskotajā informācijā par akcionāru kārtējās sapulces sasaukšanu.

Akcionāru kārtējā sapulcē, kas notiks 2019.gada 29.aprīlī, plānots arī iepazīties ar valdes, padomes un revīzijas komitejas ziņojumiem par pagājušā gada darbības rezultātiem, ar zvērināta revidenta ziņojumu, kā arī lemt par 2018.gada pārskata apstiprināšanu un pērn gūtās peļņas sadali.

Tāpat akcionāru kārtējā sapulcē paredzēts apstiprināt "VEF Radiotehnika RRR" šā gada budžetu un darbības plānu, ielēvēt zvērinātu revidentu 2019.gadam un noteikt revidentam atlīdzību, kā arī plānots lemt par organizātoriskās struktūras optimizāciju un pilnveidošanu un skatīt citus jautājumus.

Pagaidām akcionāru sapulces lēmumu projektus kompānija nav publiskojusi.

Akcionāri ar pilnsapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem varēs no 18.aprīļa, sacīts paziņojumā.

Pagājušajā gadā "VEF Radiotehnika RRR" apgrozījums, pēc provizoriskiem datiem, samazinājās 5,3 reizes un bija 149 829 eiro, bet kompānijas peļņa saruka vairākkārt un bija 43 865 eiro.

"VEF Radiotehnikas RRR" akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!