Foto: Publicitātes attēli
Akustisko sistēmu ražotājs "VEF Radiotehnika RRR" pagājušajā gadā strādāja 979 652 eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 21,8% vairāk nekā 2015.gadā, bet cieta zaudējumus 1,005 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka 2016.gadā sabiedrība ir atsākusi ražošanas procesus un jau saražoja pirmos pasūtījumus, kuri nosūtīti pasūtītājiem ārvalstīs, tajā skaitā uz Austriju, Vāciju, Igauniju, Itāliju, Lietuvu, Krieviju u.c. valstīm.

Sabiedrības vadība arī pauž uzskatu, ka izdosies stabilizēt uzņēmuma darbību.

Kompānijas vadība atzīmē, ka 2016.gadā realizēts nekustamais īpašums, kas ļāva norēķināties ar "SEB banku" un īstenot tiesiskās aizsardzības procesa plānā paredzētos pasākumus.

Ziņots, ka Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa 2017.gada 31.janvārī izbeidza "VEF Radiotehnika RRR" tiesiskās aizsardzības procesu. "VEF Radiotehnika RRR" tiesiskās aizsardzības procesa laikā pilnībā norēķinājusies ar nodrošinātajiem kreditoriem - "SEB banku" un Valsts ieņēmumu dienestu, kā arī segusi paredzētos maksājumus nenodrošinātajiem kreditoriem.

Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa 2015.gada 5.janvārī apstiprināja "VEF Radiotehnikas RRR" tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu pasākumu. Tā īstenošanas termiņš bija noteikts 2017.gada 5.janvāris.

2015.gadā "VEF Radiotehnika RRR" strādāja ar 804 360 eiro apgrozījumu un guva peļņu 43 068 eiro apmērā.

"VEF Radiotehnikas RRR" akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!