Foto: Publicitātes foto

Veikalu tīkls "Depo" atbalsta Ukrainu, ziedojot karā cietušajiem nepieciešamās preces. Šobrīd tiek komplektētas un gatavotas nosūtīšanai sešas autokravas ar humāno palīdzību, portālu "Delfi" informēja "Depo" pārstāvji.

Andris Kozlovskis, SIA "Depo DIY" valdes priekšsēdētājs saka: ""Depo" mīl Latviju - vienotu, stipru, demokrātisku un brīvu. Tādas vēlamies redzēt arī citas valstis. Mums nav pieņemama kara agresija Ukrainā un uzbrukumi neaizsargātiem civiliedzīvotājiem. Punkts."

Viņš uzsver, ka Ukraina šobrīd varonīgi cīnās ne tikai par savu, bet arī mūsu likteni. Tāpēc "Depo", sākoties karadarbībai Ukrainā, pārtraucis sadarbību ar uzņēmumiem Krievijā un Baltkrievijā.

"Aktīvi strādājam, meklējot alternatīvas precēm, kuras nākušas no šīm valstīm. Tuvākajā laikā plānojam tās pilnībā aizvietot," norāda Kozlovskis.

"Šobrīd cilvēkiem Ukrainā ir vitāli svarīgi saņemt gan morālo, gan praktisko atbalstu," saka "Depo" vadītājs.

Jau ziņots, ka neilgi pēc Krievijas prezidenta Vladimira Putina pavēles Ukrainā no dažādām pusēm 24.februāra rītā iebrucis Krievijas karaspēks. Lai atbalstītu Ukrainu un tās iedzīvotājus, daudzi Latvijas uzņēmumi veikuši gan finansiālus, gan preču un pakalpojumu ziedojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!