Foto: Publicitātes attēli
Turpinot pielāgoties jaunajam darbības modelim, "Twino" ir veicis vairākas izmaiņas vadības struktūrā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Veiktās izmaiņas ietver Risku direktores un valdes locekles Karīnas Caunītes-Orupes iecelšanu "Twino" izpilddirektores un valdes priekšsēdētājas amatos un Atbilstības un risku vadības vadītāja Māra Čevera iecelšanu Risku direktora un valdes locekļa amatos. Izmaiņas vadības struktūrā ir apstiprinājusi Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) un tās stājas spēkā nekavējoties.

Karīna Caunīte-Orupe pārņems Anastasijas Oļeiņikas pienākumus, savukārt Anastasija turpmāk ieņems TWINO padomes locekles amatu, stājoties Naura Bloka vietā, kurš ir nolēmis uzņemties jaunus izaicinājumus ārpus "Twino". Šīs izmaiņas stāsies spekā pēc FKTK apstiprinājuma.

"Ieviestās pārmaiņas valdes struktūras un organizācijas vadības līmenī ir pārdomātas un nodrošinās labu pārvaldību un vadības pēctecību," izmaiņas vadības struktūrā komentē Anastasija Oļeiņika. "Karīna un Māris ir spēcīgi līderi, kas sevi jau ir pierādījuši, ieņemot vadošus amatus "Twino", un mēs esam pārliecināti par viņu spējām, "Twino" darbībai paplašinoties un kļūstot arvien sarežģītākai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!