Foto: Publicitātes attēli
Latvijas velosipēdu ražotājs "Ērenpreiss", šovasar atklājot jaunu velosalonu un prezentējot savus jaunos velosipēdu modeļus, turpina attīstīt eksportu un ārvalstu tirgu apgūšanai izveidojis publicitātes video, informēja SIA "Ērenpreiss Original" vadītājs Toms Ērenpreiss.

Viņš norāda, ka "Ērenpreiss" velosipēdus līdz šim ir iecienījuši Eiropā, un ar pagājušā gada rudenī Latvijā prezentēto kolekcijas papildinājumu - "Sparrow" velosipēdu - uzņēmums piedāvā plašāku klāstu. "Plānojam iet tālāk - ir izrādīta interese no Āzijas un ASV. Pašlaik ļoti aktīvi strādājam pie šo virzienu attīstības," stāsta uzņēmuma vadītājs Ērenpreiss.

Jauno "Ērenpreisa" velosipēdu ražošanai "Ērenpreiss" šogad piesaistījis fonda "ZGI Capital" investīcijas.

Ērenpreiss stāsta, ka šī gada augustā "Ērenpreiss" piedalīsies Eiropas lielākajā velosipēdu izstādē "Eurobike" Vācijā, Frīdrihshāfenē, kur tiks prezentēti gan jaunākie "Ērenpreisa" pilsētas "zvirbuļi" jeb "Sparrow", gan esošā kolekcija, kā arī tiks demonstrēts jaunais publicitātes video.

"Ērnepreisa" radītais video patlaban tiek izplatīts interneta sociālajos tīklos, un to paredzēts izmantot arī publicitātes nolūkos ārvalstu tirgus apgūšanā. "Tāpat tas paredzēts ārvalstu tirgu "iekārdināšanā" un "Ērenpreisa" velosipēdu popularizēšanā," piebilst Ērenpreiss.

"Ērenpreisa" radītajā video redzami "Sparrow" velosipēdi, no kuriem daļa ir jau redzama Rīgas ielās, bet daļa ir aizceļojusi uz Vāciju, Zviedriju un Lielbritāniju, atklāj Ērenpreiss.

Kā ziņots, "Ērenpreiss Original" attīstības finansēšanai šogad saņēmis līdzekļus no riska kapitāla fonda "ZGI Capital".

Tiesa, cik liela ir saņemto līdzekļu summa, uzņēmuma pārstāvji neatklāja. Taču, kā liecina "Firmas.lv" informācija, šī gada maijā "Ērenpreiss Original" reģistrējis komercķīlu 564 000 eiro vērtībā. Ķīlas ņēmējs ir komandītsabiedrība alternatīvo ieguldījumu fonds "ZGI-3".

Kā norādīja uzņēmuma "Ērenpreiss Original" pārstāvji, investīcijas tiks izmantotas jaunu velosipēdu modeļu ieviešanai tirgū, ražošanas attīstīšanai un eksporta tirgu paplašināšanai.

"Ērenpreiss Original" pamatdarbība ir velosipēdu ražošana, uzņēmums izveidojis plašu pārdošanas tīklu Latvijā un 15 eksporta valstīs. Ražotnē Čaka ielā 90, Rīgā, tiek piedāvāta arī senlaiku velosipēdu restaurācija, veloserviss un veikals. Tāpat šogad darbu sāka "Ērenpreisa" velokafejnīca, kas atrodas Rīgā, Tērbatas ielā 65.

Kā vēstīts, SIA "Ērenpreiss Original" dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Ērenpreiss Original" īpašnieki ir Ērenpreiss - 24%, Viesturs Masteiko - 24% un Mārtiņš Kvēps - 12% un komandītsabiedrība "ZGI-3" - 40%.

Pērn uzņēmums apgrozīja 169 629 eiro un cieta zaudējumus 40 032 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!