Foto: LETA

SIA "Venden" aizvadītajā gadā strādāja ar 12,77 miljonu eiro apgrozījumu, liecina "Lursoft Klientu portfeļa" publiskotā informācija.

Ja uzņēmuma apgrozījums pērn, salīdzinot ar 2020. gadu, audzis par 0,38 miljoniem eiro, tad peļņas pieaugums bijis ievērojami straujāks. 2020. gadā SIA “Venden” pēc nodokļu nomaksas nopelnīja 1,18 miljjonus eiro, bet pagājušajā gadā – jau 2,44 miljonus eiro. Tas ir pieaugums par 106,4%.

2021. gadā SIA “Venden” bija darba devējs 194 darbiniekiem. Uzņēmuma nodokļu maksājumos samaksātā summa pērn augusi līdz 3,62 miljoniem eiro, no tiem 1,18 miljonus eiro veidoja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas, bet 0,55 miljonus eiro – iedzīvotāju ienākuma nodoklis.

SIA “Venden” vadība paredz, ka šogad 5 un 3 galonu ūdens ražošanas un realizācijas apjomi varētu pieaugt par 1,5%, un pamata pieaugumu veidos PET produkcijas realizācijas apjoma kāpums. SIA “Venden” plāno piedāvāt tirgū jaunus produktus, kā arī paplašināt esošo produktu sortimentu.

"Lursoft" pieejamā informācija rāda, ka SIA “Venden” kapitāldaļu turētājs ir SIA “MICA Tehnoloģijas”, savukārt patiesais labuma guvējs – Polijas valstspiederīgais Andžejs Pavlovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!