Foto: Jānis Rutkovskis

Mazumtirgotājs "Rimi Baltic" šodien atklāj jauno loģistikas centru Rīgā.

"Lai efektivizētu loģistikas procesus un preces ātrāk nonāktu pie klientiem veikalu plauktos, pirms trīs gadiem "Rimi" nolēma būvēt centrālo loģistikas centru. Jāatzīmē, ka būtisks apsvērums bija arī mūsu mērķis audzēt preču apjomu, ko atbalsta centralizēts risinājums," portālam "Delfi" stāsta "Rimi Baltic" valdes priekšsēdētājs Edgars Sesemans (Edgar Sesemann) .

Galvenais loģistikas punkts

Viņš atklāj, ka šis ir gan vērienīgākais līdz šim īstenotais "Rimi Baltic" projekts, gan arī ir nozīmīgs ieguldījums reģiona tautsaimniecības attīstībā. "Jaunais centrs kļūs par "Rimi" galveno loģistikas punktu Baltijā – tajā notiks centralizēta preču komplektēšana "Rimi" veikaliem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, ļaujot apkalpot arvien pieaugošos pārdošanas apjomus no vienas lokācijas. Paplašinātajā loģistikas centrā jaunas darba vietas radīs gan piegādes tīkla, gan loģistikas darbinieki, atkal apvienojot abas funkcijas zem viena jumta," norāda "Rimi Baltic" valdes priekšsēdētājs.

Loģistikas centra pārbūvē un paplašināšanā ieguldīti "Rimi Baltic" mātes uzņēmuma "ICA Group" līdzekļi, investīcijām veidojot 82 miljonus eiro. Papildu investīcijas tiks novirzītas arī "Rimi" centralizētās virtuves un automatizētu risinājumu izbūvei.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!