Foto: Publicitātes attēli
"Viada" degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkla apgrozījums 2018. gadā palielinājies par 22%, sasniedzot 165,5 miljonus eiro, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Šāds apgrozījuma pieaugums bija iespējams, pateicoties tīkla attīstībā veiktajām investīcijām vairāk nekā piecu miljonu eiro apmērā, atzīmējis AS "Viada Baltija" valdes priekšsēdētājs Romas Turlinskas. Viņš atzina, ka labi rezultāti bijuši arī jaunajai lojalitātes programmai.

2018. gadā "Viada Baltija" noslēdza jaunā "Viada" zīmola ieviešanu, kā arī uzbūvēja jauna koncepta DUS Kārļa Ulmaņa gatvē un divas jaunas automazgātavas. Tika modernizēts piekabju nomas serviss, izveidotas desmit jaunas gāzes uzpildes stacijas, rekonstruētas piecas DUS Rīgā un Rēzeknē, kā arī izveidota jauna klientu lojalitātes programma.

"Esam gandarīti par to, ka klienti novērtē pērn paveikto. Līdztekus modernizācijas darbiem mēs mērķtiecīgi paplašinājām pakalpojumu klāstu, kā arī veidojām īpašus piedāvājumus lojālajiem klientiem – to skaits 2018. gadā pieauga par 15%," skaidroja Turlinskas.

Viņš uzsvēra, ka arī šogad tiks turpinātas investīcijas DUS tīkla modernizācijā un paplašināšanā, investējot vairāk nekā piecus miljonus eiro.

2019. gadā plānots uzbūvēt trīs jaunas DUS, trīs automazgātavas, atklāt trīs jaunā koncepta veikalus, piedāvāt jauna zīmola degvielu, kā arī izveidot lietotni lojalitātes programmas "Viada Plus" dalībniekiem.

"Sekojot tendencēm, lojālajiem klientiem turpināsim piedāvāt ne tikai iespēju iegādāties degvielu par izdevīgāku cenu un saņemt patīkamus bonusus par pirkumiem, bet arī ērtāk un ātrāk uzzināt par lojālo klientu priekšrocībām ar jaunās lietotnes palīdzību," atklāja Turlinskas.

Ar jaunās lietotnes palīdzību būs iespējams norēķināties par pakalpojumiem "Viada" DUS tīklā, kā arī sekot līdz uzkrātajiem pirkumu bonusiem. Plānots, ka jaunā lietotne būs pieejama 2019. gada nogalē.

Turlinskas 2019. gadā prognozē, ka degvielas tirdzniecība turpinās pieaugt, tāpat būs novērojama lielāko dalībnieku pozīciju nostiprināšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!