Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Restorānu "IL Patio", "Planeta Sushi" un "T.G.I. Friday's" īpašniekam SIA "Rosinter Restaurants" 8. aprīlī piemērots aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Jauno, pēc skaita trešo uzņēmumam aktuālo nodrošinājumu, tāpat kā iepriekšējos, piemērojusi Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu parādu piedziņas pārvalde. Bez šī uzņēmumam ir aktuāli nodrošinājumi, ko VID tam piemēroja 2018. gada 9. un 24.aprīlī.

"Lursoft" izziņa liecina, ka uz šī gada 26. martu SIA "Rosinter Restaurants" bija izveidojies nodokļu parāds 78 tūkstošu eiro apmērā.

SIA "Rosinter Restaurants" reģistrēta 2001. gadā, un tā darbojas restorānu biznesā. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Kiprā reģistrētā kompānija "RRH-Central Europe Ltd".

2017. gadā uzņēmuma apgrozījums samazinājās un bija 3,376 miljoni eiro, un tas darbojās ar zaudējumiem nepilnu 52 tūkstošu eiro apmērā. Uzņēmums 2017. gadā nodarbināja 146 darbiniekus, un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 811 tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!