Foto: Ekrānuzņēmums
Lietuvā notikušajā Baltijas valstīs lielākajā inovāciju festivālā "LOGIN 2021" lektori atraktīvā veidā runāja par tēmām, kas aktuālas mums visiem, bet jo īpaši to nozīme palielinājusies pēdējā gada laikā. 150 pasaulslaveni lektori aptvēra tādas tēmas kā vakcīnu attīstība, digitalizācijas efekti un iedarbība uz mentālo veselību, ilgtspēja, mārketinga un produktu inovācijas, modernā māksla un kultūra, kā arī mākslīgā intelekta sniegtās iespējas, pieaugošie kiberdrošības riski, zinātnes inovācijas, kā arī daudz citas.

Latvijā tikai "Delfi Bizness" abonentiem ir ekskluzīva iespēja iespēja noskatīties lekcijas, kurās tika runāts par jaunuzņēmumiem, uzņēmumu līderi un darba devēji dalījās pieredzē, kā arī skaidroja norises, kas palīdz saprast kopsakarības.

Visus video vari atrast te.

Robs Defeo (Rob De Feo) ir galvenais jaunuzņēmumu advokāts "Amazon" (Principal Startup Advocate at Amazon Web Services). Viņš pats ir strādājis pie tādiem slaveniem tehnoloģiju risinājumiem kā "Skyscanner" un "Starlink". Piedāvājam noskatīties viņa Login 2021 lekciju '"Scrappy way to build a startup" (Sarežģītais jaunuzņemuma būvēšanas ceļš - angliski). Lekcija ir angļu valodā.

Lai noskatītos lekciju, kļūsti par "Delfi Bizness" abonentu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!