Foto: Publicitātes foto

Par Rīgā bāzētā starptautiskā viesnīcu operatora "Mogotel Hotel Group" jaunāko objektu 2022. gada jūlijā kļuvusi viesnīca "Rija Eiropa Hotel Jurmala", informē uzņēmums.

"Numuru pārdošana tika uzsākta pirms viesnīcas atklāšanas, un divu dienu laikā piepildījums sasniedza 100%. Ievērojot, ka iepriekšpārdošanas praktiski nebija, numuru rezervēšanas ātrums pārsniedza visas prognozes. Analizējot rezervāciju skaitu, varam apgalvot, ka pieprasījums Jūrmalā augustā salīdzinājumā ar jūliju ir palielinājies par 8%," teic "Mogotel Hotel Group" izpilddirektore Jeļena Stirna.

Lielākais vairākums viesu viesnīcu izvēlas garākai atpūtai, rezervējot numurus trīs naktīm un ilgāk. Brauc viesi no Baltijas kaimiņvalstīm, pēc tam reitingā seko ceļotāji no Somijas un Vācijas. Lielākā daļa viesu ir pāri vai ģimenes ar bērniem, kuri ierodas Jūrmalā kā tūristi.

"Pēc Centrālās statistikas pārvaldes apkopotās informācijas, Jūrmala ir otra populārākā dzīvošanas vieta ārpus galvaspilsētas gan ārvalstu viesu, gan vietējo tūristu vidū, tādēļ biznesa attīstība tieši šajā Latvijas pilsētā mums ir ļoti svarīgs stratēģisks lēmums. Runājot par grūtībām, ar kurām mēs sastopamies šodien un vēl vairāk saskarsimies nākotnē, vislielākā problēma ir darbinieku trūkums, īpaši reģionos. Daļa viesmīlības un sabiedriskās ēdināšanas nozarē strādājošo bija spiesti pārkvalificēties jau pandēmijas laikā, daudzi vienkārši aizbrauca prom," teic Stirna.

Pieprasījumu ietekmē sezonalitāte, taču pēdējā laikā šī tendence mainās un pieprasījums saglabājas arī "nesezonā", kad laika apstākļi ir mazāk piemēroti atpūtai pie jūras.

Viesnīca "Rija Eiropa Hotel Jurmala" atrodas 200 metrus no jūras, tajā ir 40 pilnībā mēbelēti dažādu kategoriju numuri. Viesnīca atrodas līdzās Dzintaru koncertzālei.

Šogad viesnīcu operators "Mogotel Hotel Group" plāno atjaunot viesnīcu atbilstoši standartiem, kas atbilst augstākai viesnīcu kategorijai. Tāpat tuvākajā nākotnē viesnīcā plānots atklāt privātu SPA ar saunu un džakuzi, kā arī restorānu.

Rīgā bāzētais starptautiskais viesnīcu operators "Mogotel Hotel Group" turpina papildināt savu portfeli ar jauniem objektiem. Līdztekus četru un piecu zvaigžņu viesnīcu atvēršanai Igaunijā, Vācijā un Polijā, šogad operators paplašina arī savu ietekmi Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!