Foto: Gatis Rozenfelds
Pašmāju degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums "Virši" atklājis jauna koncepta degvielas uzpildes staciju Rēzeknē, kurā tiek tirgota arī saspiestā dabasgāze (CNG). Tās izveidē investēti aptuveni 2 miljoni eiro.

"Virši" izpilddirektors Jānis Vība norāda: "Turpināsim attīstīt saspiestās dabasgāzes infrastruktūru, lai veicinātu tīrākas enerģijas izmantošanu autotransportā. Šī ir jauna koncepta stacija, kuras interjera dizaina izstrādi uzticējām pašmāju dizaina biroja "H2E" dibinātājiem Ingūnai un Holgertam Eleriem. Tieši šis interjera dizaina projekts arī turpmāk tiks ieviests visās jaunajās "Viršu" degvielas uzpildes stacijās."

Interjera dizaina projekta izstrādē ņemtas vērā uzņēmuma vērtības, degvielas uzpildes stacijas darbības principi, šodienas patērētāju vajadzības un nākotnes perspektīvas.

"Interjera izstrādes pamatā bija ideja par tradīciju transformāciju. Interjera dizaina vīzija – vieta, kur uzpildīt ne tikai degvielu, bet arī "latvietību". Runājot par telpas vizuālo valodu, vēlos teikt, ka tā ir patriotiska un tai pat laikā globāla. Telpas interjera dizains ir balstīts tradīcijās un arī mūsdienīgs, inteliģents un spēcīgs. Mūsdienīga tradīciju interpretācija, runājot silti un godīgi," skaidro Elere.

"Virši Rēzekne" ir 62. stacija "Viršu" degvielas uzpildes staciju tīklā un 4. CNG uzpildes punkts Latvijā. Stacija atrodas Rēzeknē, Stacijas ielā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!